Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Udstillinger

2023-10-20

ICEE er den eneste internationale udstilling for forbrugerelektronik i Den Russiske Føderation. Det er en af ​​de 10 bedste udstillinger for forbrugerelektronik og apparater i verden. ICEE er en del af The Russian Week of High Technologies (RWHT), den russiske nationale udstilling og generelt værdsat i russisktalende områder. Den russiske uge for højteknologier (RWHT) består af tre dele: Russian International Showcase of Consumer Electronics (ICEE), Russian International Exhibition for Information and Communication Technology (SVIZA) og Russian Navitech Exposition (NAVITECH) .


Den 37. session har været afholdt siden 1975.ICEE er den største og tidligste udstilling for elektroniske og elektriske apparater i Den Russiske Føderation og Østeuropa. Efter 48 års markedshærdning er det en af ​​de mest professionelle og vigtige måder til udvikling af forbrugerelektronik, husholdningsapparater, udendørs elektronik, elektroniske komponenter og andre produkter på markederne i Rusland, CIS og Østeuropa i øjeblikket.



Den russiske uge for højteknologier (RWHT) er organiseret af den russiske statsduma-komité, Den Russiske Føderations ministerium for digital udvikling, ministeriet for telekommunikation og massemedier, ministeriet for industri og handel i Den Russiske Føderation og det russiske føderale kommunikationsagentur, støttet af den russiske føderations handels- og industrikammer. Det tiltrækker hvert år mange virksomhedsledere og forskere, som alle er de professionelle besøgende til udstillingen.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept